Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 24 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Judyta i Daniel
Dodano: 2018-05-02
Pobyt od: 2018-04-28 do 2018-05-01 IP: xx.183.234.38
 
 
 

wspaniałe widoki, przemili właściciele i piekny ogród w którym można spędzać całe dnie. Polecamy


 
 

Magdalena i Krystian
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-20 do 2017-09-23 IP: xxx.69.145.63
 
 
    

Serdecznie polecam ze względu na miła atmosfere i wspaniałych gospodarzy! Piękny widok z okna i dobra lokalizacja współgrają ze świetną ceną


 
 

Roman.
Dodano: 2017-06-19
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.156.41.241
 
 
  

Byliśmy we dwoje 15-18 czerwca 2017. Wszystko robiło wrażenie a przede wszystkim obsługa i życzliwość właścicieli. No i okolica-bajecznie widoki . Warto było przebyć 650 km z Olsztyna żeby pobyć kilka dni w zupełnie innym klimacie. Gorąco polecam i z pewnością tam wrócę.


 
 

Mirek
Dodano: 2017-05-17
Pobyt od: 2017-05-06 do 2017-05-14 IP: xxx.43.139.91
 
 
    

Witam wszystkich interesujących się tym obiektem. To idealne miejsce do wypoczynku dla każdej osoby. Hyrny to obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze Pani Ada i Pan Zbigniew przesympatyczni, potrafiący trafić ze wszystkim w każdego z osobna potrzeby. Cicho. spokojne, a z balkonu roztaczają się najpiękniejsze widoki na nasze ukochane góry. Polecam wszystkim, bo to bardzo dobre miejsce na wędrówki, relaks i odpoczynek. Gosia z Mirkiem z Łodzi.


 
 

Zbigniew
Dodano: 2016-09-20
Pobyt od: 2016-09-11 do 2016-09-16 IP: xx.248.153.126
 
 
    

Bardzo ładny obiekt, mili właściciele, przepyszne posiłki godne polecenia.


 
 

Asia i Grześ
Dodano: 2016-08-20
Pobyt od: 2016-08-16 do 2016-08-18
 
 
 

Polecam, piękne widoki i przepyszne jedzenie.Idealne miejsce na pobyt z dziećmi.


 
 

Mirek i Jarek
Dodano: 2015-10-03
Pobyt od: 2015-10-01 do 2015-10-03
 
 
    

Opiekunowie wycieczek szkolnych do Zakopanego, nie zastanawiajcie się!Byliśmy z mlodzieżą ze szkoły ponadgimnazjalnej.Bardzo dziękujemy za miło spędzone chwile. Wyżywienie wyśmienite,warunki super,cena rewelacyjna,uczniowie jednoglosnie stwierdzili,że przyjedziemy jeszcze.Wszycy oczywiście jak spróbowali na śniadaniu (nawet ci którzy nie lubią) kupili oscypki od Pana Andrzeja naprzeciwko,bo są naprawdę smaczne.Jak ktoś wybiera się z grupą,to warto jak najbardziej-kto był tu choć raz,przyjedzie napewno jeszcze.D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
 

J.R.Stanek
Dodano: 2015-08-10
Pobyt od: 2015-07-14 do 2015-07-20
 
 
   

Wspaniale,dziękujemy,jedzenie pyszne,gospodarze jak rodzina,widoki przepiękne.Chcielibyśmy tu jeszcze wrócić.Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko.Każdy traktowany indywidualnie z wielką życzliwością.Obsługa przemiła.


 
 

Mariusz
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-12 do 2015-07-17
 
 
  

Dziękujemy za naprawdę wspaniałą atmosferę jaką stwarzają bardzo mili gospodarze Ada i Zbyszek.Oczywiście Pani Krysia również,oscypki są przepyszne.Widoki z pokoju bardzo piękne oraz lokalizacja na wypady super. Polecamy znajomym i napewno wrócimy do Was.Pozdrawiamy:) Mariusz z rodziną z mazur.


 
 

Mirek -:)
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Bardzo bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie,rodzinną atmosferę,czuliśmy się jak w domu,wszystko na 6 z +.A lepszych ocypków i seru białego jak u Pana Andrzeja z domu naprzeciwko nie kupicie nigdzie w pobliżu. Super mili ludzie na tym podwórku!!! Życzymy dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego dla was.Usciskamy. Mirek,Alona Michał i Ania -:)


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie