Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Magdalena i Krystian
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-20 do 2017-09-23 IP: xxx.69.145.63
 
 
    

Serdecznie polecam ze względu na miła atmosfere i wspaniałych gospodarzy! Piękny widok z okna i dobra lokalizacja współgrają ze świetną ceną


 
 

Mirek
Dodano: 2017-05-17
Pobyt od: 2017-05-06 do 2017-05-14 IP: xxx.43.139.91
 
 
    

Witam wszystkich interesujących się tym obiektem. To idealne miejsce do wypoczynku dla każdej osoby. Hyrny to obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze Pani Ada i Pan Zbigniew przesympatyczni, potrafiący trafić ze wszystkim w każdego z osobna potrzeby. Cicho. spokojne, a z balkonu roztaczają się najpiękniejsze widoki na nasze ukochane góry. Polecam wszystkim, bo to bardzo dobre miejsce na wędrówki, relaks i odpoczynek. Gosia z Mirkiem z Łodzi.


 
 

Zbigniew
Dodano: 2016-09-20
Pobyt od: 2016-09-11 do 2016-09-16 IP: xx.248.153.126
 
 
    

Bardzo ładny obiekt, mili właściciele, przepyszne posiłki godne polecenia.


 
 

Mirek i Jarek
Dodano: 2015-10-03
Pobyt od: 2015-10-01 do 2015-10-03
 
 
    

Opiekunowie wycieczek szkolnych do Zakopanego, nie zastanawiajcie się!Byliśmy z mlodzieżą ze szkoły ponadgimnazjalnej.Bardzo dziękujemy za miło spędzone chwile. Wyżywienie wyśmienite,warunki super,cena rewelacyjna,uczniowie jednoglosnie stwierdzili,że przyjedziemy jeszcze.Wszycy oczywiście jak spróbowali na śniadaniu (nawet ci którzy nie lubią) kupili oscypki od Pana Andrzeja naprzeciwko,bo są naprawdę smaczne.Jak ktoś wybiera się z grupą,to warto jak najbardziej-kto był tu choć raz,przyjedzie napewno jeszcze.D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
 

Mirek -:)
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Bardzo bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie,rodzinną atmosferę,czuliśmy się jak w domu,wszystko na 6 z +.A lepszych ocypków i seru białego jak u Pana Andrzeja z domu naprzeciwko nie kupicie nigdzie w pobliżu. Super mili ludzie na tym podwórku!!! Życzymy dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego dla was.Usciskamy. Mirek,Alona Michał i Ania -:)


 
 

Alina i Ryszard z Katowic
Dodano: 2015-01-12
Pobyt od: 2015-01-09 do 2015-01-11
 
 
    

To idealne miejsce do wypoczynku dla każdego.Jest tam cicho i spokojnie.Zawsze świeże powietrze z okna roztaczają się najpiękniejsze widoki na Tatry i Beskidy.Blisko bezpłatny bus do pobliskich wyciągów narciarskich, koło domu i w okolicy wyciągi narciarskie i stoki zjazdowe - zarówno te, przeznaczone dla początkujących, średnio jeżdżących na nartach, jak i wybitnych narciarzy.Gospodarze serwują przepyszne domowe jedzenie,właściciele wprowadzają sympatyczną rodzinną atmosferę gdzie czuliśmy się jak w domu,miło i czysto.Dom posiada doskonałe zaplecze sportowo- rekreacyjne min.(sauna, siłownia, bilard)i wiele innych atrakcji dodatkow gospodarze organizują kulig z ogniskiem i pieczenie kiełbasek.Byliśmy tylko dwie doby to za mało żeby poznać tak wspaniałą okolice która oferuje tak wiele różnorodnych atrakcji, niedaleko w Białce Tatrzńskeij znajduje się nowoczesny park wodny, a w nim: kompleks basenów termalnych, aquapark, SPA Wellness ktory warto odwiedzić.Odpoczywaliśmy i zachwycaliśmy się ta piękną okolicą jesteśmy przekonani że tam wrócimy tylko tym razem na dłużej bo weekend to za mało jak na tak wspnaiałą okolię polecam wszyskim dobre miejsce na wypoczynek i relaks.


 
 

Tulko Ewelina
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-08-30 do 2014-08-31
 
 
    

Bardzo mi się podobało. Obsługa super, wyżywienie pyszne.


 
 

Jurek Kowalczyk
Dodano: 2014-03-31
Pobyt od: 2014-03-24 do 2014-03-28
 
 
    

Naprawde polecam.Wspaniali gospodarze.Całe 2 piętra atrakcji dla naszych dzieci(bilard,ping-pong,sauna itp...).Zrobiłem setki pięknych zdjęć z górami i Błyskiem-koniem pana Zbyszka.


 
 

Andrzej Grudziądz
Dodano: 2013-09-12
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-11
 
 
    

Andrzej Karolina i Oliwier goście z pod 9 z Grudziądza Bardzo dziękujemy za super wczasy w Państwa domu super okolica mili Gospodarze tylko chwalić sobie No i super Jedzenie!!Góralskie !!Pozdrowienia dla Zbyszka i Ady oraz przemiłej Pani Krysi która gotowała dla nas :)Pozdrawiamy :)PS Napewno jeszcze Was odwiedzimy i polecimy znajomym:)


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie