Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 24 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 34

 
 

Agnieszka Adamczyk
Dodano: 2013-12-02
Pobyt od: 2013-11-29 do 2013-12-01
 
 
 

Grzegorz I Agnieszka ze Starachowic, pokój nr 8. Wspaniali gospodarze- Pani Ada i Pan Zbyszek przemili! Jedzenie wyśmienite, urocza atmosfera, bardzo ciepła, rodzinna,mam nadzieję, że jeszcze Was odwiedzimy!!! Polecam wszystkim!!!!!!


 
 

Andrzej Grudziądz
Dodano: 2013-09-12
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-11
 
 
    

Andrzej Karolina i Oliwier goście z pod 9 z Grudziądza Bardzo dziękujemy za super wczasy w Państwa domu super okolica mili Gospodarze tylko chwalić sobie No i super Jedzenie!!Góralskie !!Pozdrowienia dla Zbyszka i Ady oraz przemiłej Pani Krysi która gotowała dla nas :)Pozdrawiamy :)PS Napewno jeszcze Was odwiedzimy i polecimy znajomym:)


 
 

Sukiennik
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-24
 
 
    

Wspaniała rodzinna atmosfera. Dziękujemy za mile spędzony czas. Wielka pochwała dla gospodarzy Ady i Zbyszka. Oczywiście nie możemy pominąć Krysi i Danusi, dziewczyny dogadzały naszym podniebieniom.Krysiu dotrzymamy słowa - przyjedziemy z pewnością do Was.....Ela (Krysia)i Krzysiek z pod 3.


 
 

Goście z Artkiem
Dodano: 2013-07-10
Pobyt od: 2013-04-27 do 2013-05-01
 
 
    

Byliśmy w tym roku na majówce, gorąco polecam, bardzo mili właściciele oraz personel. Jestem pełna podziwu, może wrócimy w zimie :)


 
Marlena i Łukasz
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 

Marlena i Łukasz - goście spod 6, dziękują za cudowne chwile spędzone w Państwa domu. Jedzonko wyśmienite, miła ciepła i przyjemna atmosfera oraz obsługa. Pozdrawiamy właścicieli oraz Panią Krysię, która dogadzała naszym podniebieniom :):)


 
Paweł K.
Dodano: 2011-11-04
Pobyt od: 2011-10-22 do 2011-10-27
 

Bardzo dziekujemy za miłą obsługę, wspaniałe jedzonko , cisza spokój miejsce idealne na wypoczynek, piekne widoki pozdrawiamy Paweł Marzena i Dagmarka.


 
Stach
Dodano: 2011-09-26
Pobyt od: 2011-09-07 do 2011-09-15
 

Dom jest świetnie położony wkoło gór,cisza spokój,piękna panorama tatr no i wysmienite jedzenie godne polecenia!Pozdrawiamy Stach i Ewa z Lubuskiego.


 
Basia Krawiec
Dodano: 2010-07-10
 

Dom jest super położony-wkoło góry.Jedzenie pyszne, naprawde wspaniale!!!


 
Malgosia
Dodano: 2010-05-06
 

bylam w ubieglym roku bylo super w tym tez sie wybieram, cisza, spokoj i piekne widoki, wyzywienie te ekstra pozdrawiam


 
dorota
Dodano: 2008-11-08
 

było bardzo fajnie byliśmy już dwa razy i mam nadzieję że znowu się spotkamy...:))poolecam wszystkim


Opinie 21-30 z 34

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie