Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-29 z 29

 
Paweł K.
Dodano: 2011-11-04
Pobyt od: 2011-10-22 do 2011-10-27
 

Bardzo dziekujemy za miłą obsługę, wspaniałe jedzonko , cisza spokój miejsce idealne na wypoczynek, piekne widoki pozdrawiamy Paweł Marzena i Dagmarka.


 
Stach
Dodano: 2011-09-26
Pobyt od: 2011-09-07 do 2011-09-15
 

Dom jest świetnie położony wkoło gór,cisza spokój,piękna panorama tatr no i wysmienite jedzenie godne polecenia!Pozdrawiamy Stach i Ewa z Lubuskiego.


 
Basia Krawiec
Dodano: 2010-07-10
 

Dom jest super położony-wkoło góry.Jedzenie pyszne, naprawde wspaniale!!!


 
Malgosia
Dodano: 2010-05-06
 

bylam w ubieglym roku bylo super w tym tez sie wybieram, cisza, spokoj i piekne widoki, wyzywienie te ekstra pozdrawiam


 
dorota
Dodano: 2008-11-08
 

było bardzo fajnie byliśmy już dwa razy i mam nadzieję że znowu się spotkamy...:))poolecam wszystkim


 
Basia i Dawidek
Dodano: 2008-10-05
 

:) Własnie wrocilismy :) było super :) bardzo dziekujemy, miejsce naprawde godne polecenia :) Pozdrawiamy


 
Jola i Adam kowalscy
Dodano: 2008-08-23
 

Minął rok, znów byliśmy i znów pobyt był wspaniały... Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku...


 
lukosek
Dodano: 2008-05-17
 

Bardzo fajny obiekt polecamy,,,warunki super ,jedzonko wysmienite....z pozdrowieniami Kasia , Piotr wraz z dziecmi


 
Jola i Adam Kowalscy
Dodano: 2007-11-19
 

Ado i Zbyszku, dziękujmy!!!!! te kilka dni to na prawdę cudowny okres. Mamy nadzieję, że w następnym roku spotkamy się znowu :)


Opinie 21-29 z 29

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie