Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 29

 
 

Agata
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-03 do 2015-06-07
 
 
 

Witam wszystkich przeglądających ten obiekt. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to na prawdę nie powinien mieć obaw. Obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze przesympatyczni, Pani Krysia urocza osoba polecam wszystkim nie można się tam nudzić. Pozdrawiam Agata z Łodzi


 
 

Alina i Ryszard z Katowic
Dodano: 2015-01-12
Pobyt od: 2015-01-09 do 2015-01-11
 
 
    

To idealne miejsce do wypoczynku dla każdego.Jest tam cicho i spokojnie.Zawsze świeże powietrze z okna roztaczają się najpiękniejsze widoki na Tatry i Beskidy.Blisko bezpłatny bus do pobliskich wyciągów narciarskich, koło domu i w okolicy wyciągi narciarskie i stoki zjazdowe - zarówno te, przeznaczone dla początkujących, średnio jeżdżących na nartach, jak i wybitnych narciarzy.Gospodarze serwują przepyszne domowe jedzenie,właściciele wprowadzają sympatyczną rodzinną atmosferę gdzie czuliśmy się jak w domu,miło i czysto.Dom posiada doskonałe zaplecze sportowo- rekreacyjne min.(sauna, siłownia, bilard)i wiele innych atrakcji dodatkow gospodarze organizują kulig z ogniskiem i pieczenie kiełbasek.Byliśmy tylko dwie doby to za mało żeby poznać tak wspaniałą okolice która oferuje tak wiele różnorodnych atrakcji, niedaleko w Białce Tatrzńskeij znajduje się nowoczesny park wodny, a w nim: kompleks basenów termalnych, aquapark, SPA Wellness ktory warto odwiedzić.Odpoczywaliśmy i zachwycaliśmy się ta piękną okolicą jesteśmy przekonani że tam wrócimy tylko tym razem na dłużej bo weekend to za mało jak na tak wspnaiałą okolię polecam wszyskim dobre miejsce na wypoczynek i relaks.


 
 

Tulko Ewelina
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-08-30 do 2014-08-31
 
 
    

Bardzo mi się podobało. Obsługa super, wyżywienie pyszne.


 
 

Agnieszka i Marcin
Dodano: 2014-06-28
Pobyt od: 2014-06-24 do 2014-06-28
 
 
 

wszystko na 5 , nawet pokój o tym numerze :) wrócimy na pewno. Cisza, spokój, pięknie, miło, domowo, świetna baza wypadowa. Polecamy i pozdrawiamy. Aga,Marcin z córką ;)


 
 

Ela i Krzysiek Sukiennik
Dodano: 2014-05-01
Pobyt od: 2014-04-19 do 2014-04-26
 
 
 

Chce się wracać jak do domu. Ada i Zbyszek, przesympatyczni gospodarze!. Po raz drugi byliśmy i na pewno znów będziemy.Szkoda, że to co piękne i przyjemnie szybko mija. Ado i Zbyszku dziękujemy za wszystko. Pozdrówcie Kryśkę i Jędrka.


Ela i Krzysiek Sukiennik - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień
 
 

Jola i Adam Kowalscy
Dodano: 2014-04-26
Pobyt od: 2014-04-23 do 2014-04-26
 
 
  

Siódma wizyta u Ady I Zbyszka I znów wspaniałe chwile. Aż się nie chce wracać do domu. Kolejny raz za rok. Cisza i spokój, pogoda super, a właściciele - jak rodzina. Więcej nic nie potrzeba. Do zobaczenia za rok.


 
 

Jurek Kowalczyk
Dodano: 2014-03-31
Pobyt od: 2014-03-24 do 2014-03-28
 
 
    

Naprawde polecam.Wspaniali gospodarze.Całe 2 piętra atrakcji dla naszych dzieci(bilard,ping-pong,sauna itp...).Zrobiłem setki pięknych zdjęć z górami i Błyskiem-koniem pana Zbyszka.


 
 

Andrzej Grudziądz
Dodano: 2013-09-12
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-11
 
 
    

Andrzej Karolina i Oliwier goście z pod 9 z Grudziądza Bardzo dziękujemy za super wczasy w Państwa domu super okolica mili Gospodarze tylko chwalić sobie No i super Jedzenie!!Góralskie !!Pozdrowienia dla Zbyszka i Ady oraz przemiłej Pani Krysi która gotowała dla nas :)Pozdrawiamy :)PS Napewno jeszcze Was odwiedzimy i polecimy znajomym:)


 
 

Sukiennik
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-24
 
 
    

Wspaniała rodzinna atmosfera. Dziękujemy za mile spędzony czas. Wielka pochwała dla gospodarzy Ady i Zbyszka. Oczywiście nie możemy pominąć Krysi i Danusi, dziewczyny dogadzały naszym podniebieniom.Krysiu dotrzymamy słowa - przyjedziemy z pewnością do Was.....Ela (Krysia)i Krzysiek z pod 3.


 
Marlena i Łukasz
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 

Marlena i Łukasz - goście spod 6, dziękują za cudowne chwile spędzone w Państwa domu. Jedzonko wyśmienite, miła ciepła i przyjemna atmosfera oraz obsługa. Pozdrawiamy właścicieli oraz Panią Krysię, która dogadzała naszym podniebieniom :):)


Opinie 11-20 z 29

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie