Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 27

 
 

Tulko Ewelina
Dodano: 2014-09-02
Pobyt od: 2014-08-30 do 2014-08-31
 
 
    

Bardzo mi się podobało. Obsługa super, wyżywienie pyszne.


 
 

Agnieszka i Marcin
Dodano: 2014-06-28
Pobyt od: 2014-06-24 do 2014-06-28
 
 
 

wszystko na 5 , nawet pokój o tym numerze :) wrócimy na pewno. Cisza, spokój, pięknie, miło, domowo, świetna baza wypadowa. Polecamy i pozdrawiamy. Aga,Marcin z córką ;)


 
 

Ela i Krzysiek Sukiennik
Dodano: 2014-05-01
Pobyt od: 2014-04-19 do 2014-04-26
 
 
 

Chce się wracać jak do domu. Ada i Zbyszek, przesympatyczni gospodarze!. Po raz drugi byliśmy i na pewno znów będziemy.Szkoda, że to co piękne i przyjemnie szybko mija. Ado i Zbyszku dziękujemy za wszystko. Pozdrówcie Kryśkę i Jędrka.


Ela i Krzysiek Sukiennik - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień
 
 

Jola i Adam Kowalscy
Dodano: 2014-04-26
Pobyt od: 2014-04-23 do 2014-04-26
 
 
  

Siódma wizyta u Ady I Zbyszka I znów wspaniałe chwile. Aż się nie chce wracać do domu. Kolejny raz za rok. Cisza i spokój, pogoda super, a właściciele - jak rodzina. Więcej nic nie potrzeba. Do zobaczenia za rok.


 
 

Jurek Kowalczyk
Dodano: 2014-03-31
Pobyt od: 2014-03-24 do 2014-03-28
 
 
    

Naprawde polecam.Wspaniali gospodarze.Całe 2 piętra atrakcji dla naszych dzieci(bilard,ping-pong,sauna itp...).Zrobiłem setki pięknych zdjęć z górami i Błyskiem-koniem pana Zbyszka.


 
 

Andrzej Grudziądz
Dodano: 2013-09-12
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-11
 
 
    

Andrzej Karolina i Oliwier goście z pod 9 z Grudziądza Bardzo dziękujemy za super wczasy w Państwa domu super okolica mili Gospodarze tylko chwalić sobie No i super Jedzenie!!Góralskie !!Pozdrowienia dla Zbyszka i Ady oraz przemiłej Pani Krysi która gotowała dla nas :)Pozdrawiamy :)PS Napewno jeszcze Was odwiedzimy i polecimy znajomym:)


 
 

Sukiennik
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-24
 
 
    

Wspaniała rodzinna atmosfera. Dziękujemy za mile spędzony czas. Wielka pochwała dla gospodarzy Ady i Zbyszka. Oczywiście nie możemy pominąć Krysi i Danusi, dziewczyny dogadzały naszym podniebieniom.Krysiu dotrzymamy słowa - przyjedziemy z pewnością do Was.....Ela (Krysia)i Krzysiek z pod 3.


 
Marlena i Łukasz
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 

Marlena i Łukasz - goście spod 6, dziękują za cudowne chwile spędzone w Państwa domu. Jedzonko wyśmienite, miła ciepła i przyjemna atmosfera oraz obsługa. Pozdrawiamy właścicieli oraz Panią Krysię, która dogadzała naszym podniebieniom :):)


 
Paweł K.
Dodano: 2011-11-04
Pobyt od: 2011-10-22 do 2011-10-27
 

Bardzo dziekujemy za miłą obsługę, wspaniałe jedzonko , cisza spokój miejsce idealne na wypoczynek, piekne widoki pozdrawiamy Paweł Marzena i Dagmarka.


 
Stach
Dodano: 2011-09-26
Pobyt od: 2011-09-07 do 2011-09-15
 

Dom jest świetnie położony wkoło gór,cisza spokój,piękna panorama tatr no i wysmienite jedzenie godne polecenia!Pozdrawiamy Stach i Ewa z Lubuskiego.


Opinie 11-20 z 27

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie