Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Magdalena i Krystian
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-20 do 2017-09-23 IP: xxx.69.145.63
 
 
    

Serdecznie polecam ze względu na miła atmosfere i wspaniałych gospodarzy! Piękny widok z okna i dobra lokalizacja współgrają ze świetną ceną


 
 

Krzysiek i Justyśka
Dodano: 2017-08-17
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-10 IP: xx.254.253.202
 

Piękna okolica, gaspodarze na medal, gospodyni przemiła Pani Ada sama przyrządza pyszne, wymyślne posiłki, wspaniała rodzina znajduje jeszcze czas żeby z gośćmi pograć w siatkòwkę, super wypoczynek z góralskim żartem.


Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień
 
 

Mirek
Dodano: 2017-05-17
Pobyt od: 2017-05-06 do 2017-05-14 IP: xxx.43.139.91
 
 
    

Witam wszystkich interesujących się tym obiektem. To idealne miejsce do wypoczynku dla każdej osoby. Hyrny to obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze Pani Ada i Pan Zbigniew przesympatyczni, potrafiący trafić ze wszystkim w każdego z osobna potrzeby. Cicho. spokojne, a z balkonu roztaczają się najpiękniejsze widoki na nasze ukochane góry. Polecam wszystkim, bo to bardzo dobre miejsce na wędrówki, relaks i odpoczynek. Gosia z Mirkiem z Łodzi.


 
 

Zbigniew
Dodano: 2016-09-20
Pobyt od: 2016-09-11 do 2016-09-16 IP: xx.248.153.126
 
 
    

Bardzo ładny obiekt, mili właściciele, przepyszne posiłki godne polecenia.


 
 

Ekipa z Przecławia
Dodano: 2016-09-07
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-16 IP: xxx.205.56.180
 

Bardzo mile wspominamy pobyt, mili gospodarze, miła obsługa. Na pewno tam pojedziemy jeszcze nie raz.Pozdrawiamy właścicieli :)


 
 

SIMPEL
Dodano: 2016-08-24
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-23 IP: xx.206.171.197
 

MILI GOSPODARZE .SUPER WIDOKI ,JEDZENIE BARDZO DOBRE I POD DOSTATKIEM.DO WSZYSTKICH MIEJSC DOGODNY DOJAZD.


 
 

J.R.Stanek
Dodano: 2015-08-10
Pobyt od: 2015-07-14 do 2015-07-20
 
 
   

Wspaniale,dziękujemy,jedzenie pyszne,gospodarze jak rodzina,widoki przepiękne.Chcielibyśmy tu jeszcze wrócić.Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko.Każdy traktowany indywidualnie z wielką życzliwością.Obsługa przemiła.


 
 

Mariusz
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-12 do 2015-07-17
 
 
  

Dziękujemy za naprawdę wspaniałą atmosferę jaką stwarzają bardzo mili gospodarze Ada i Zbyszek.Oczywiście Pani Krysia również,oscypki są przepyszne.Widoki z pokoju bardzo piękne oraz lokalizacja na wypady super. Polecamy znajomym i napewno wrócimy do Was.Pozdrawiamy:) Mariusz z rodziną z mazur.


 
 

Mirek -:)
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Bardzo bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie,rodzinną atmosferę,czuliśmy się jak w domu,wszystko na 6 z +.A lepszych ocypków i seru białego jak u Pana Andrzeja z domu naprzeciwko nie kupicie nigdzie w pobliżu. Super mili ludzie na tym podwórku!!! Życzymy dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego dla was.Usciskamy. Mirek,Alona Michał i Ania -:)


 
 

Agata
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-03 do 2015-06-07
 
 
 

Witam wszystkich przeglądających ten obiekt. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to na prawdę nie powinien mieć obaw. Obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze przesympatyczni, Pani Krysia urocza osoba polecam wszystkim nie można się tam nudzić. Pozdrawiam Agata z Łodzi


Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie