Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Magdalena i Krystian
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-20 do 2017-09-23 IP: xxx.69.145.63
 
 
    

Serdecznie polecam ze względu na miła atmosfere i wspaniałych gospodarzy! Piękny widok z okna i dobra lokalizacja współgrają ze świetną ceną


 
 

Krzysiek i Justyśka
Dodano: 2017-08-17
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-10 IP: xx.254.253.202
 

Piękna okolica, gaspodarze na medal, gospodyni przemiła Pani Ada sama przyrządza pyszne, wymyślne posiłki, wspaniała rodzina znajduje jeszcze czas żeby z gośćmi pograć w siatkòwkę, super wypoczynek z góralskim żartem.


Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień
 
 

Mirek
Dodano: 2017-05-17
Pobyt od: 2017-05-06 do 2017-05-14 IP: xxx.43.139.91
 
 
    

Witam wszystkich interesujących się tym obiektem. To idealne miejsce do wypoczynku dla każdej osoby. Hyrny to obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze Pani Ada i Pan Zbigniew przesympatyczni, potrafiący trafić ze wszystkim w każdego z osobna potrzeby. Cicho. spokojne, a z balkonu roztaczają się najpiękniejsze widoki na nasze ukochane góry. Polecam wszystkim, bo to bardzo dobre miejsce na wędrówki, relaks i odpoczynek. Gosia z Mirkiem z Łodzi.


 
 

SIMPEL
Dodano: 2016-08-24
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-23 IP: xx.206.171.197
 

MILI GOSPODARZE .SUPER WIDOKI ,JEDZENIE BARDZO DOBRE I POD DOSTATKIEM.DO WSZYSTKICH MIEJSC DOGODNY DOJAZD.


 
 

Mariusz
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-12 do 2015-07-17
 
 
  

Dziękujemy za naprawdę wspaniałą atmosferę jaką stwarzają bardzo mili gospodarze Ada i Zbyszek.Oczywiście Pani Krysia również,oscypki są przepyszne.Widoki z pokoju bardzo piękne oraz lokalizacja na wypady super. Polecamy znajomym i napewno wrócimy do Was.Pozdrawiamy:) Mariusz z rodziną z mazur.


 
 

Alina i Ryszard z Katowic
Dodano: 2015-01-12
Pobyt od: 2015-01-09 do 2015-01-11
 
 
    

To idealne miejsce do wypoczynku dla każdego.Jest tam cicho i spokojnie.Zawsze świeże powietrze z okna roztaczają się najpiękniejsze widoki na Tatry i Beskidy.Blisko bezpłatny bus do pobliskich wyciągów narciarskich, koło domu i w okolicy wyciągi narciarskie i stoki zjazdowe - zarówno te, przeznaczone dla początkujących, średnio jeżdżących na nartach, jak i wybitnych narciarzy.Gospodarze serwują przepyszne domowe jedzenie,właściciele wprowadzają sympatyczną rodzinną atmosferę gdzie czuliśmy się jak w domu,miło i czysto.Dom posiada doskonałe zaplecze sportowo- rekreacyjne min.(sauna, siłownia, bilard)i wiele innych atrakcji dodatkow gospodarze organizują kulig z ogniskiem i pieczenie kiełbasek.Byliśmy tylko dwie doby to za mało żeby poznać tak wspaniałą okolice która oferuje tak wiele różnorodnych atrakcji, niedaleko w Białce Tatrzńskeij znajduje się nowoczesny park wodny, a w nim: kompleks basenów termalnych, aquapark, SPA Wellness ktory warto odwiedzić.Odpoczywaliśmy i zachwycaliśmy się ta piękną okolicą jesteśmy przekonani że tam wrócimy tylko tym razem na dłużej bo weekend to za mało jak na tak wspnaiałą okolię polecam wszyskim dobre miejsce na wypoczynek i relaks.


 
 

Agnieszka i Marcin
Dodano: 2014-06-28
Pobyt od: 2014-06-24 do 2014-06-28
 
 
 

wszystko na 5 , nawet pokój o tym numerze :) wrócimy na pewno. Cisza, spokój, pięknie, miło, domowo, świetna baza wypadowa. Polecamy i pozdrawiamy. Aga,Marcin z córką ;)


 
 

Jola i Adam Kowalscy
Dodano: 2014-04-26
Pobyt od: 2014-04-23 do 2014-04-26
 
 
  

Siódma wizyta u Ady I Zbyszka I znów wspaniałe chwile. Aż się nie chce wracać do domu. Kolejny raz za rok. Cisza i spokój, pogoda super, a właściciele - jak rodzina. Więcej nic nie potrzeba. Do zobaczenia za rok.


 
 

Jurek Kowalczyk
Dodano: 2014-03-31
Pobyt od: 2014-03-24 do 2014-03-28
 
 
    

Naprawde polecam.Wspaniali gospodarze.Całe 2 piętra atrakcji dla naszych dzieci(bilard,ping-pong,sauna itp...).Zrobiłem setki pięknych zdjęć z górami i Błyskiem-koniem pana Zbyszka.


 
 

Andrzej Grudziądz
Dodano: 2013-09-12
Pobyt od: 2013-09-06 do 2013-09-11
 
 
    

Andrzej Karolina i Oliwier goście z pod 9 z Grudziądza Bardzo dziękujemy za super wczasy w Państwa domu super okolica mili Gospodarze tylko chwalić sobie No i super Jedzenie!!Góralskie !!Pozdrowienia dla Zbyszka i Ady oraz przemiłej Pani Krysi która gotowała dla nas :)Pozdrawiamy :)PS Napewno jeszcze Was odwiedzimy i polecimy znajomym:)


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie