Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Adriana i Zbigniew Skupień

Adres obiektu Skupniowa 28a , Stołowe/k.Gliczarowa Górnego, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 29

 
 

Magdalena i Krystian
Dodano: 2017-09-27
Pobyt od: 2017-09-20 do 2017-09-23 IP: xxx.69.145.63
 
 
    

Serdecznie polecam ze względu na miła atmosfere i wspaniałych gospodarzy! Piękny widok z okna i dobra lokalizacja współgrają ze świetną ceną


 
 

Krzysiek i Justyśka
Dodano: 2017-08-17
Pobyt od: 2017-08-01 do 2017-08-10 IP: xx.254.253.202
 

Piękna okolica, gaspodarze na medal, gospodyni przemiła Pani Ada sama przyrządza pyszne, wymyślne posiłki, wspaniała rodzina znajduje jeszcze czas żeby z gośćmi pograć w siatkòwkę, super wypoczynek z góralskim żartem.


Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień Krzysiek i Justyśka - opinia o obiekcie Adriana i Zbigniew Skupień
 
 

Mirek
Dodano: 2017-05-17
Pobyt od: 2017-05-06 do 2017-05-14 IP: xxx.43.139.91
 
 
    

Witam wszystkich interesujących się tym obiektem. To idealne miejsce do wypoczynku dla każdej osoby. Hyrny to obiekt jak najbardziej zgodny z opisem, wyżywienie rewelacyjne, gospodarze Pani Ada i Pan Zbigniew przesympatyczni, potrafiący trafić ze wszystkim w każdego z osobna potrzeby. Cicho. spokojne, a z balkonu roztaczają się najpiękniejsze widoki na nasze ukochane góry. Polecam wszystkim, bo to bardzo dobre miejsce na wędrówki, relaks i odpoczynek. Gosia z Mirkiem z Łodzi.


 
 

Zbigniew
Dodano: 2016-09-20
Pobyt od: 2016-09-11 do 2016-09-16 IP: xx.248.153.126
 
 
    

Bardzo ładny obiekt, mili właściciele, przepyszne posiłki godne polecenia.


 
 

Ekipa z Przecławia
Dodano: 2016-09-07
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-16 IP: xxx.205.56.180
 

Bardzo mile wspominamy pobyt, mili gospodarze, miła obsługa. Na pewno tam pojedziemy jeszcze nie raz.Pozdrawiamy właścicieli :)


 
 

SIMPEL
Dodano: 2016-08-24
Pobyt od: 2016-08-17 do 2016-08-23 IP: xx.206.171.197
 

MILI GOSPODARZE .SUPER WIDOKI ,JEDZENIE BARDZO DOBRE I POD DOSTATKIEM.DO WSZYSTKICH MIEJSC DOGODNY DOJAZD.


 
 

Mirek i Jarek
Dodano: 2015-10-03
Pobyt od: 2015-10-01 do 2015-10-03
 
 
    

Opiekunowie wycieczek szkolnych do Zakopanego, nie zastanawiajcie się!Byliśmy z mlodzieżą ze szkoły ponadgimnazjalnej.Bardzo dziękujemy za miło spędzone chwile. Wyżywienie wyśmienite,warunki super,cena rewelacyjna,uczniowie jednoglosnie stwierdzili,że przyjedziemy jeszcze.Wszycy oczywiście jak spróbowali na śniadaniu (nawet ci którzy nie lubią) kupili oscypki od Pana Andrzeja naprzeciwko,bo są naprawdę smaczne.Jak ktoś wybiera się z grupą,to warto jak najbardziej-kto był tu choć raz,przyjedzie napewno jeszcze.D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
 

J.R.Stanek
Dodano: 2015-08-10
Pobyt od: 2015-07-14 do 2015-07-20
 
 
   

Wspaniale,dziękujemy,jedzenie pyszne,gospodarze jak rodzina,widoki przepiękne.Chcielibyśmy tu jeszcze wrócić.Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi i nie tylko.Każdy traktowany indywidualnie z wielką życzliwością.Obsługa przemiła.


 
 

Mariusz
Dodano: 2015-08-02
Pobyt od: 2015-07-12 do 2015-07-17
 
 
  

Dziękujemy za naprawdę wspaniałą atmosferę jaką stwarzają bardzo mili gospodarze Ada i Zbyszek.Oczywiście Pani Krysia również,oscypki są przepyszne.Widoki z pokoju bardzo piękne oraz lokalizacja na wypady super. Polecamy znajomym i napewno wrócimy do Was.Pozdrawiamy:) Mariusz z rodziną z mazur.


 
 

Mirek -:)
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Bardzo bardzo dziękujemy za miłe przyjęcie,rodzinną atmosferę,czuliśmy się jak w domu,wszystko na 6 z +.A lepszych ocypków i seru białego jak u Pana Andrzeja z domu naprzeciwko nie kupicie nigdzie w pobliżu. Super mili ludzie na tym podwórku!!! Życzymy dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego dla was.Usciskamy. Mirek,Alona Michał i Ania -:)


Opinie 1-10 z 29

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie